Љето 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, од средине дана услови за мјестимичну кишу или пљусак праћен грмљавином. На сјеверу, ујутру, по котлинама могућа магла. Вјетар јужни и југоисточни, мјестимично умјерен до појачан, у сјеверним предјелима и на приморју на ударе понегдје јак. Јутарња температура ваздуха од 9 до 21, највиша дневна од 19 до 31 степени.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА

Интензитет саобраћаја је умјерен до појачан. До 24.септембра у тунелу Созина важи промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова у периоду од поноћи до 5:00 сати због истражних радова на бетонској облози. Одобрена је промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни ,због извођења радова на реконструкцији регионалног пута Матешево – Kолашин. Опрезно и срећан пут !

ЖЕЉЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ

Брзи воз у Бару ће, према најавама из Жељезничке станице бити око 9:00 часова. Планирани полазак за Београд је у 9:00.

АВИО САОБРАЋАЈ ТИВАТ

Из Тивта је за данас планирано 20 летова. Највећи број летова , њих шест, је за Београд у периоду од 8:00 до 18:35. Слиједе летови за Брно, Истанбул, Лондон, Манчестер, Париз. У раним поподневним  часовима и касније током дана од за Ригу, Ташкент, Тел Авив, Виљнус. За више информација посјетите сајт montenegroairports.com

АУТОБУСКИ ПРЕВОЗ

По реду вожње стигли су „Озлен“ из Лесковца, „Руле“ из Скопља, „Ласта“ из Београда, „Лалатовић“ из Модриче и „Банбус“ из Београда. Реализовани су поласци у 7:00 „Озлен“-а за Београд, у 8:10 часова ће „Ројал“ за Дубровник, у 8:30 „Лалатовић“ за Сарајево. Први поподневни полазак за Београд „Јадран Експрес“ у 15:00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here