Љето 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано и топло. На сјеверу, ујутру, по котлинама мјестимично магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 25 до 33 степена.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА

Услови за вожњу су повољни, истичу у Ауто мото савезу Црне Горе.

До 18.септембра од 07:30 до 17:30 одобрена је промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни ,због радова на постављању саобраћајне сигнализације на маг путу М-2 Биоче- Миоска. Интензитет саобраћаја је умјерен до појачан. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 28  саобраћајних   незгода у којима је једна  особа  задобила теже, а седам особа  лаке  повреде. Уз савјет за опрезну вожњу желимо вам срећан пут!

ЖЕЉЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ

Брзи воз ће према најавама из Жељезничке станице, у Бару бити у 8:40 часова. Ползак из Бара за Београд најављен је у 21:00 час.

АУТОБУСКИ ПРЕВОЗ

У раним јутарњим сатима у Херцег Нови су стигли аутобуси: “Вијена“ из Модриче, „Голубић“ из Бања Луке, „Лазаро“ из Добоја, „Божур“ из Београда и са Пала, „Дервента“ из Босанског Брода. До 10:00 часова стићи ће „Ласта“ из Београда, „Ниш Експрес“ из Јагодине, „Ленс“ из Новог Сада, „Bluеline“  из Суботице. Мјеста има уз узузетак  на линијама за Београд па је неопходно да обезбједите карту пар дана прије планираног путовања.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here