Љето 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано, понегдје уз малу до умјерену облачност. Мјестимично ће дувати умјерен до појачан, сјевероисточни и источни вјетар. На сјеверу, по котлинама, могућа понегдје краткотрајно јутарња магла. Највиша дневна температура ваздуха од 20 до 33 степена.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА

Саобраћа се по углавном сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона.Возачима се савјетује да возе опрезно и да поштују правила саобраћаја.На путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње.

До 20.септембра одобрена је  промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова на санацији клизишта „ Буковик 2 „ на маг.путу М-2 Петровац –Сотонићи у мјесту Буковик.

Интензитет саобраћаја је умјерен до појачан. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се двадесет једна  саобраћајна незгода у којима је једна особа настрадала, а три су задобиле теже повриједе, седам особа је лакше повријеђено. Из Ауто мото савеза савјетују опрезност. Срећан пут!

ЖЕЉЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ

Брзи воз из Београда у Бару ће према најавама бити нешто послије 9:00 часова. Полазак за Београд из Бара најављен је у 21:00 сат.

АУТОБУСКИ ПРЕВОЗ

Стигли су по реду вожње Божур из Београда, Божур са Пала, Голубић из Бања Луке, Вијена из Модриче, Ласта из Београда. Ускоро ће, како најављују дежурни диспечери у Аутобуској станици Херцег Нови стићи такође из Београда Ројал, Транс – југ, и Гага. Из Новог Сада  Јадран Експрес и Ленс.

Центратранс за Сарајево у 8:35 часова. Озлем за Београд редовно саобраћа у 7:00 часова.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here