Љето 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано и веома топло уз развој облака у другом дијелу дана. У континенталним предјелима и планинском залеђу Боке, од средине дана, понегдје са кишом или пљусковима и грмљавином. На сјеверу, током јутра, локално магла или ниска облачност. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, услед процеса краткотрајно и јак. Највиша дневна температура ваздуха од 26 до 38 степени.

ВОДОСНАБДЈЕВАЊЕ

Потрошачи Бијеле, на релацији од Дјечијег дома до хотела Парк, данас ( 24. август)  од 08 до 13 часова неће имати воду због радова на отклањању квара на водоводној мрежи, саопштено је из Техничке службе Водовода.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

На херцегновску Аутобуску станицу стигао је аутобус Еуропетрол из Бијељине, Центротранс из Сарајева, Банбус из Сремске Митровице, Гага из Чачка, Феникс из Новог Сада и остале очекују према сезонском реду вожње. Са Аутобуске станице  за Београд је отишао Озлем, преко Рашке и Краљева, у 8:10  вози Ројал за Сплит преко Дуборника,  у 8:35 Центротранс вози за Сарајево преко Требиња и Мостара, у 9:30 двије линије за Дубровник возе Блуе Лајн и Божур, па у 11:10 „Јадран експрес“Котор полази ка Дубровнику, у 12:10 „Југопревоз“ Гацко за Требиње и остали превозиници возе према устаљеном распореду и сезонском реду вожње.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Тивта су данас планирана 23 лета, осам их је за Београд. Јутарњи Ер Монтенегро за Београд полетио је у 7:07, а након њега слиједе још један у 8:00. Током дана планирани су летови за Цирих, Београд, Брно, Париз, Ташкент, Тел Авив, Лондон. Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930.

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 9:00 и у 20:20, повратак је у 19 сати. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи три еура. Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољне временске прилике погодују да се саобраћај одвија несметано. Савјетује се опрезна вожња прилагођена тренутним временским и саобраћајним условима. Саобраћај умјереног интнезитета, током дана се очекује појачана фреквенција возила. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15  саобраћајних   незгоде у којима су 1  особе задобиле  тезе а 2 особа задобило лаке повреде.. На ауто путу саобраћај се обавља без измјена у режиму саобраћаја. Апелује се на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања између возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here