Љето 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано и веома топло. Послијеподне и у вечерњим сатима, у континенталним предјелима промјенљиво облачно, понегдје уз кишу или пљусак са грмљавином, углавном, у сјеверним и централним областима. Вјетар слаб промјенљивог смјера, повремено умјерен до појачан, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 26 до 39 степени.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се без кашњења. Јутрос су у наш град први стигли: „Еуропетрол“ из Бијељине, „Божур“ из Београда и са Пала, „Канис“ из Лесковца, „Гага турс“ из Чачка и два аутобуса превозника „Бочац“ из Бања Луке, а очекују још око 30 долазака. У 7:00 сати кренуо је „Озлем тоурс“ за Београд, у 8:10 ће „Роyал травел“ за Сплит, у 8:35 „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Блуе лине“ и „Божур“, па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Тивта је данас планирано 25 летова, девет их је за Београд. Јутарњи Ер Монтенегро за Београд полетио је у 7:05, а након њега слиједе лета за Љубљану у 7:50. Током дана планирани су летови за Краљево, Београд, Ниш, Истанбул, Талин, Лондон, Беч. Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930.

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 9:00 и у 20:20, повратак је у 19 сати. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи три еура. Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољне временске прилике погодују да се саобраћај одвија несметано. Савјетује се опрезна вожња прилагођена тренутним временским и саобраћајним условима. Саобраћај умјереног интнезитета, током дана се очекује појачана фреквенција возила. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 25  саобраћајних   незгода у којима су 1  особа задобила  теже а 9 особа задобило лаке повреде. На ауто путу саобраћај се обавља без измјена у режиму саобраћаја. Апелује се на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања између возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here