Љето 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано и топло, понегдје уз слаб до умјерен развој дневне облачности. На сјеверу, ујутру мјестимично ниска облачност и магла, а у поподневним сатима, првенствено у планинама, локално могућа краткотрајна киша или грмљавина. Вјетар слаб до умјерен, углавном сјеверних смјерова, ујутру и увече понегдје појачан, сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 25 до 38 степени.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли: „Еуропетрол“ из Бијељине, „Озлем тоурс“ из Лесковца, „Гага турс“ из Чачка, „Дуга“ из Владимираца, „Транс-југ“ из Београда, „Ниш експрес“ из Ниша и „Фудекс“ из Панчева, а очекује се више долазака из Београда и Новог Сада, затим из Панчева, Смедерева, Бања Луке и Књажевца. У 7:00 сати кренуо је „Озлем тоурс“ за Београд, у 8:10 ће „Ројал травел“ за Сплит, у 8:35 „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Блу лајн“ и „Божур“, па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Тивта је данас планирано 19 летова, девет их је за Београд. Јутарњи Ер Монтенегро за Жешов полетио је у 7:04, а након њега слиједе два лета за Београд у 7:40 и 8:00. Током дана планирани су летови за Диселдорф, Праг, Париз, Истанбул, Тел Авив. Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930.

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 9:00 и у 20:20, повратак је у 19 сати. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи три еура. Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољне временске прилике погодују да се саобраћај одвија несметано. Савјетује се опрезна вожња прилагођена тренутним временским и саобраћајним условима. Саобраћај умјереног интнезитета, током дана се очекује појачана фреквенција возила. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодила се 21  саобраћајна   незгода у којима је 1  особа задобила  теже а 4 особе задобиле лаке повреде. На ауто путу саобраћај се обавља без измјена у режиму саобраћаја. Апелује се на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања између возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here