Љето 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано и топло, уз слаб до умјерен развој облачности током поподнева. На сјеверу, ујутру мјестимично ниска облачност и магла, а поподне, у планинским предјелима, уз појачан развој облачности, локално има услова за краткотрајну кишу и грмљавину. Вјетар слаб до умјерен, мјестимично на ударе и јак, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 24 до 38 степени.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли: „Еуропетрол“ из Бијељине, „Божур“ из Београда, „Сирмиум“ из Ваљева, „Гага турс“ из Чачка, „Ниш експрес“ из Јагодине, „Јадран-лине“ из Крагујевца, „Голубић“ из Бања Луке, „Виена тур“ из Модриче, „Ласта“ из Београда и „Феникс“ из Новог Сада. Очекују још око 20 долазака. У 7:00 сати кренуо је „Озлем турс“ ка Београду, у 8:10 ће „Роyал травел“ ка Сплиту, у 8:35 „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Блу лајн“ и „Божур“, па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Тивта су данас планирана 22 лета, седам их је за Београд. Јутарњи Ер Монтенегро за Вилнус полетио је у 7:00, а након њега слиједе два лета за Београд у 8:00 и 8:25. Током дана планирани су летови за Брисел, Берлин, Цирих, Талин, Истамбул, Тел Авив, Лондон. Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930.

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 9:00 и у 20:20, повратак је у 19 сати. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи три еура. Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољне временске прилике погодују да се саобраћај одвија несметано. Савјетује се опрезна вожња прилагођена тренутним временским и саобраћајним условима. Саобраћај умјереног интнезитета, током дана се очекује појачана фреквенција возила. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодила се 26  саобраћајне   незгоде у којима су 4  особе задобиле  тезе а 5 особа задобило лаке повреде.На ауто путу саобраћај се обавља без измјена у режиму саобраћаја. Апелује се на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања између возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here