Љето 2023: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима претежно сунчано. На сјеверу, још током јутра, понегдје могућа слаба киша, а у поподневним сатима разведравање. Вјетар мјестимично умјерен до јак, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 16 до 30 степени.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Повећане су гужве на херцегновској аутобуској станици, па уколико планирате путовање обезбиједите карте неколико дана раније. Јутрос су у наш град први стигли Еуропетрол оил из Бијељине, Требава из Станара, Рулетурс из Скопља, Монтенегропутник из Сремске Митровице, Гага турс из Чачка,  Крагујекспрес из Крагујевца, Дервента из Босанског Брода, Необас из Бањалуке, Сениксгиз из Новог Сада, Гагатурс из Београда, а очекују још око 40 долазака из Ваљева, Владимироваца, Јагодине, Крагујевца, Београда, Новог Сада. У 7:00 сати кренуо је Озлем турс за Београд, у 8:10 ће Ројал травел за Сплит, у 8:35 Центротранс за Сарајево, у 9:30 Блу лајн и Божур, па у 11:10 Јадран екпрес за Дубровник, а у 12:10 Југопревоз за Требиње.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Тивта је данас планирано 20 летова, осам их је за Београд. Први лет је реализован за Жешов у 6:49, а затим слиједе два лета за Београд у 7:40 и 8:00. У наставку дана слиједе летови за Истамбул, Дизелдорф, Штокхолм, Тел Авив, Београд, Париз.

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 9:00 и у 20:20, повратак је у 19 сати. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољне временске прилике погодују да се саобрацај одвија несметано..Савјетује се опрезна возња прилагодјена тренутним временским и саобрацајним условима. Саобрацај умјереног интезитета, током дана се очекује појацана фреквенција возила.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодилe су се 22  саобраћајнe   незгодe у којима су 4 особе задобиле  лакше повреде.

На ауто путу саобраћај се обавља без измјена у режиму саобраћаја. Апелујe ce на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања измедју возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here