Љето 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно, мјестимично киша или пљусак и грмљавина, током дана и са сунчаним периодима. На сјеверу током пријеподнева углавном суво. Вјетар слаб до умјерен, понегдје на ударе и јак, најчешће јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 17 до 28 степени.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Повећане су гужве на херцегновској аутобуској станици, па уколико планирате путовање обезбиједите карте неколико дана раније. Јутрос су у наш град први стигли Центротранс из Сарајева, Еуропетролоил из Бијељине, Сирмијум из Ваљева, Рулетурс из Скопља, Монтенегропутник из Сремске Митровице, Гага турс из Чачка Дуга из Владимироваца, а очекују још око 40 долазака из Београда, Новог Сада, Суботице, Јагодине. У 7:00 сати кренуо је Озлем турс за Београд, у 8:10 ће Ројал травел за Сплит, у 8:35 Центротранс за Сарајево, у 9:30 Блу лајн и Божур, па у 11:10 Јадран екпрес за Дубровник, а у 12:10 Југопревоз за Требиње.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Тивта су данас планирана 24 лета, осам их је за Београд. Јутарњи Ер Монтенегро за Истанбул полетио је у 6:49, затим у 7:05 за Београд. Слиједе летови за Вилњус, Дизелдорф, Париз, Киншасу, Ригу, Тел Авив.

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 9:00 и у 20:20, повратак је у 19 сати.. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по мокрим и клизавим коловозима. Савјетује се опрезна вожња прилагођена тренутним временским и саобраћајним условима. Током дана се очекује појачана фреквенција возила. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 28  саобраћајних незгода у којима је 5 особа задобило теже и 14 особа лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here