Љето 2022: Сервисне информације

Претежно облачно, повремено са кишом или пљусковима и грмљавином. Локално су могуће и краткотрајне олујне непогоде. Вјетар, јужних смјерова, мјестимично умјерен до појачан, на ударе понегдје и јак, а током ноћи у скретању на сјеверни. Највиша дневна температура ваздуха од 16 до 25 степени. Температура мора 25 степени.

СТРУЈА

Нема најављених искључења због радова до уторка, 20. септембра када ће без струје бити, од 8:00 до 10:00 сати потрошачи у Њивицама.

ДОМ ЗДРАВЉА

Ковид амбуланта ради викендом од 10:00 до 14:00 сати.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

До 7:30 на станицу су стигли аутобуси из Бања Луке, Модриче, Београда, а остале очекују у наставку пријеподнева. Мјеста углавном има, мада је још увијек велико интересовање када је ријеч о одласцима из нашег града, што је сходно датуму, реална слика у нашем граду.

Мјеста има у свим правцима, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp).

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Овог јутра је најављено кашњење авиона из Београда као и из Тел Авива који су требали слетјети на тиватски аеродром у 7:40 и у 9:00 сати, док за сада нема промјене у реду летјења из Тивта. Данас ће реализовати више полазака за Београд, али и за Истанбул, Тел Авив, Минхен, Праг, Луксембург, Виљнус, Риги. И на подгоричком аеродрому касни и јутарњи лет из Београда, очекивано вријеме било је 7:40, али нема наглашеног времена када би требао стићи авион. Већ су реализовани летови ка Београду, Бечу, Лондону, остали ка градовима у Европи и Азији, за сада, по планираном редослиједу.

Број тиватског аеродрома за детаљније информације је – 032 670 930 / број подгоричког аеродрома – 020 444 244 и 19880

ПОМОРСКИ САОБРАЋАЈ

Нема задржавања на трајектном прелазу Каменари – Лепетане. Још увијек на снази љетњи ред вожње.

АМСЦГ

Саобраћа се по претежно мокрим коловозима, а видљивост је мјестимично смањена по котлинама. На путевима дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Возачима се савјетује да вожњу прилагоде тренутном стању на путу и поштују правила саобраћаја. У зонама радова могу се очекивати повремена ограничења или обуставе.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода у у којима су три особе лакше повријеђене.

Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here