Љето 2022: сервисне информације

Претежно сунчано, уз слаб до умјерен развој облачности. На сјеверу, у јутарњим сатима, по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, у поподневним сатима и током ноћи, у сјеверним предјелима и на приморју, мјестимично умјерен до појачан, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 23 до 29 степени. Температура мора 25 степени.

ВОДОСНАБДИЈЕВАЊЕ

Потекла је вода са Плата ка Филтерској станици Мојдеж током јучерашњег дана, па ће потрошачи од данас имати уредно водоснабдијевање. Потребно је 24 сата како би дошла до потрошача уколико буду задовољени сви параметри исправности воде за пиће.

ЦЕДИС

Без напајања електричном енергијом од 8:00 до 13:00 сати остаће подручје изнад главне аутобуске станице.

Сутра (четвртак, 15. септембар) од 7:00 до 12:00 сати без струје ће бити Марићи, Кућанско Поље, Пресјека, Аврамовићи, Сасовићи, Накићеновићи, Ногуловићи и подручје око стадиона у Зеленици.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, а први су овог јутра стигли Банбус из Београда,  Нео бас из Бања Луке, Виена из Модриче и Руле турс из Скопља. Током пријеподнева очекују и остале превознике по реду вожње.

Мјеста има у свим правцима, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp).

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

На вријеме је полетио авион ка Љубљани са тиватског аеродрома, а слиједе летови ка Краљеву, Нишу, Хелсинкију, шест ка Београду, Цириху, Дубаију… Са подгоричког аеродрома су реализовани летови ка Београду, Бечу, Тел Авиву и Болоњи, а до 21:55 када је планиран лет ка Београду биће реализовано још 13 летова ка различитим европским дестинацијама.

Број тиватског аеродрома за детаљније информације је – 032 670 930 / број подгоричког аеродрома – 020 444 244 и 19880

АМСЦГ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима, а видљивост је мјестимично смањена по котлинама. На путевима дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Возачима се савјетује да вожњу прилагоде тренутном стању на путу и поштују правила саобраћаја. У зонама радова могу се очекивати повремена ограничења или обуставе.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода у у којима је је једна особа задобила теже, пет особа лакше повреде.

Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here