Љетни режим и веће цијене паркинга

Паркинг сервис Херцег Нови ће од сутра (1.јуна) примијењивати љетњи режим наплате. Новина је да ће у црвеној зони доћи до измјене ограничења времена максималног задржавања, а повећане су и цијене. У систем наплате уведене су и улице испод Титове виле и код школе на Топлој.

Од 7 до 14 часова временско ограничење у црвеној зони биће 120 минута максималног задржавања, а након 14 часова без временског ограничења. Из Паркинг сервиса информишу да је дошло до корекција цијена у појединим зонама, у односу на исти период прошле године.

– Сат паркирања у црвеној зони је са 0,80€ коригован на 1,00€, у жутој зони са 0,60€ на 0,70€, а дневна карта у жутој зони је коригована са 5,00 на 6,00 еура. Цијене паркирања у плавој зони су остале непромјењене, саопштено је из Паркинг сервиса.

Цијене претплатних карти за станаре у свим зонама на општим паркиралиштима нису мијењале.

– У режим наплате се поновно уводе улице Сава Илића, од Рибарске улице до улаза у Институт „Др Симо Милошевић“ са јужне стране (паркинг мјеста од 1 до 59) и Партизанских мајки, код Основне школе “Дашо Павичић” (паркинг мјеста 1200-1235).

Наплата паркирања обавља се од понедјељка до суботе, од 7 до 24 часа.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here