Кривичне пријаве против два лица због нелегалне градње у Требесину и Зеленици

Фото: Илустрација

Полицијски службеници Одјељења безбједности Херцег Нови су, предузимајући мјере и радње на откривању и процесуирању лица која се баве нелегалном градњом, поднијели двије кривичне пријаве, саопштено је из Управе полиције.

Наиме, због сумње да су извршили кривично дјело грађење објекта без пријаве и документације за грађење, кривичне пријаве поднијете су против М.П. из Херцег Новог и Л.Б. из Босне и Херцеговине.

Како је наведено у саопштењу, они су кивично дјело које им је стављено на терет извршили тако што су започели градњу објеката у Зеленици и Требесину, на подручју Херцег Новог, без претходно поднијете пријаве и документације за грађење.

Полицијски службеници задужени за сузбијање економског криминалитета у Одјељењу безбједности Херцег Нови ће у наредном периоду интензивирати контроле на цијелом подручју града, заједно са инспекторима грађевинске инспекције, како би се спријечила нелегална градња објеката и процесуирали сви који изводе радове без дозволе и документације, како је прописано Законом о планирању простора и изградњи објеката.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here