Креативност најмлађих – манифестација „Бирам радост“ на Шкверу

У оквиру манифестације Туристичке организације Херцег Нови „Бирам радост“, овог пута, Шквер је био центар дјечије маште и креативности. Претходних дана одржана су два догађаја на Тргу Николе Ђурковића, у којима су учешће највише узела дјеца.  

Осликавање декоративних јаја, гастро понуда, дјечије игре и такмичења, украшавање медењака, цртање и бојење, те присуство аниматора, били су дио веселе  атмосфере.

Љубица Васиљевић, ТО ХН

– Задовољни смо посјетом манифестацији. Имали смо велики број дјеце и позитивни су коментари дјеце и родитеља. За сутра нас очекује завршна манифестација.Биће организована Бебрион пузијада, од 15 часова. Имамо током цијелог дана и друге догађаје, као што је школа рецитовања, фејс пејтинг (face painting), забаву за дјецу, али и одрасле. Позивамо све да дођу и забаве са са нама, навела је Љубица Васиљевић из Туристичке организације Херцег Нови.   

 

За цјелокупни догађај и овог пута побринуле су се вриједне руке жена из НВО Фешта Баошић, које су припремиле слатке и слане делиције.

Неда Гугић, НВО Фешта

Неда Гугић из НВО Фешта је веома задовољна што заједно учествују у овој манифестацији, за коју се нада да ће постати традиционална. Припремиле су приганице за дјецу и одрасле. Сутра ће служити приганице,колаче, шарена јаја. Позива суграђане да буду дио ове феноменалне феште, на којој сви могу исказати своју креативност и умјеће.

 Неизоставан учесник у организацији ове манифестације је херцегновска НВО „Машкаре“.

 Завршни догађај манифестације „Бирам Радост“ биће уприличен у недељу, такође на Шкверу.

Туристичка организација Херцег Нови организује прву Бебирон пузијаду, за бебе узраста од 7 до 14 мјесеци. Програм се одржава у оквиру манифестације „Бирам радост“ у недељу, 24. априла у 15:00 на Шкверу.

-Бебино име, презиме и број мјесеци заинтересовани да им беба учествују на Бебирон пузијади, могу да пошаљу у инбоксу или на e-mail : [email protected] .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here