КОШАРКАШИЦЕ ПРИМОРЈА ЗА ВИКЕНД НА УТАКМИЦАМА WАBА ЛИГЕ У ЗАГРЕБУ

За викенд ће се у Загребу одржати други турнир WАBА лиге за узраст до 15 година, а кошаркашице Приморја, које су до сада без пораза, одиграће два меча.

У суботу ће се састати са загребачком Трешњевком, утакмица почиње у 18:30, а игра се у Дому спортова Крешимир Ћосић.

У другом мечу, који је на распореду у недјељу у 11:15, „Приморке“ се састају са словеначком екипом Цинкарна Цеље.

Због Ковида ЖКК Приморје није у пуном саставу, а на пут креће десет играчица: Јована Јечменић (капитен), Јелена Булајић, Сања Акшам, Теодора Брковић, Антонија Козулић, Љубе Андрић, Александра Драгићевић, Ања Мандић, Лана Мијајловић и Анастасија Касалица.

Делегацију Приморја предводи директорка клуба Жељка Ратковић, а за РТХН је казала да је екипа спремна и свјесна одличних противника.

-Идемо у госте екипама које су у доброј форми и које су међу најквалитетнијим у лиги. Не можемо бирати противника, али, покушаћемо да пружимо отпор и да искористимо наш квалитет и искуство. Вјерујемо у оно што радимо, до сада смо без пораза, екипа је спремна и свјесна одличних противника. Увјерена сам да ћемо показати добру игру и да ћемо достојанствено представити Црну Гору и наш Херцег Нови. Већ наредног мјесеца путујемо у Мађарску, а након тога, ако се остваре наши планови и останемо у врху табеле, чека нас Final four, казала је Ратковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here