Кошаркашице Приморја савладале Будућност Бемакс и Херцег Нови

На трећем турниру који је одржан у Тивту, кошаркашице Приморја су имале доминантан наступ остваривши двије побједе. У првом мечу рутински су савладале суграђанке из екипе Херцег Нови, резултатом 60:36 (13:8; 34:13; 4:9; 9:6).

Најупечатљивија играчица у екипи Приморја је била Петра Сучевић са 31 поеном, капитен Миа Милошевић је постигла 4, Анђела Јанчић, Маша Лацман, Магдалена Драшковић и Елена Мандић по 3, Јована Рикало, Симеона Спаић, Марија Косић и Сара Прлаиновић по 2, Тамара Томашевић, Доротеја Шумар, Ена Башлин, Талија Лазовић, Теодора Чубрило и Миљана Рикало по један поен, а допринос побједи су дале и Митрана Сетенчић, Николија Зејак и Нађа Савковић.

У другом мечу који је био тежи и захтјевнији, кошаркашице Приморја су одличним извођењем слободних бацања, дисциплинованом и пожртвованом игром савладале јаку екипу Будућност Бемакс, резултатом 39:38 (6:16; 18:11; 6:6; 9:5).

И у овој утакмици најбоља је била Петра Сучевић са 20 постигнутих поена, Миа Милошевић је постигла 5, Јована Рикало 3, Сара Прлаиновић 2, Митрана Сетенчић, Николија Зејак, Симеона Спаић, Талија Лазовић, Миљана Рикало, Доротеја Шумар, Тамара Томашевић, Магдалена Драшковић, Елена Мандић по поен, а допринос побједи дале су и Анђела Јанчић, Маша Лацман, Марија Косић, Теодора Чубрило, Ена Башлин и Нађа Савковић.

Наредни турнир ће бити одржан у фебруару у Херцег Новом, а домаћин је ЖКК Приморје.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here