Кошаркаши Приморја почели припреме за нову сезону

Кошаркаши Приморја са тренером Зораном Тодоровићем започели су припреме у СЦ Игало. Добро расположени и разиграни спремни су за нову I А МЦКЛ која ће, према процјенама спортских стручњака, бити и јача и по броју клубова и квалитету.
Плаво-жути су у прошлој сезони показали борбеност и одлучност на паркету, а циљеви за предстојећи период су стварање јаке селекције за домаћи шампионат, а на дуже стазе и АБА 2 лига.

-На путу ка том циљу свој допринос даће наши добро познати момци попут Веселина Ковачевића који са капитенском траком улази у нову сезону, али и знатна појачања која ће се наћи у редовима Приморја. Раме уз раме са њим наћи ће се млади Андрија Вучуровић, Огњен Мићовић који је лани био асистент лиге, а значајним искуством и квалитетом ће екипу „зачинити“ Божо Ђурасовић и Стефан Глоговац који су важно појачање плаво-жутима. Након Железничара из Чачка и КК Нови Пазар у нашем саставу нашао се и Никола Петровић. Тренутно нас има десетак на које можемо рачунати али ослонићемо се и на пар млађих играча из кадетског погона који је прошле године имао завидан резултат у кадетској лиги Црне Горе. Екипа није још комплетирана у цјелости. Чекамо да се попуни унутрашња линија, а имамо пар опција око ангажмана једног играча на спољњој позицији“, казао је тренер Тодоровић.

Три недјеље припрема, према његовим ријечима, искористиће за физичку припрему играча.

-Нећемо изоставити ни техничко тактичке задатке. После тог периода од три недјеље пробаћемо да одиграмо више пријатељских утакмица.

Имајући у виду значајну промјену у самом саставу, Тодоровић посебно наглашава да ће се акценат ставити на уигравање екипе.
Момци напомињу да су спремни да на паркету покажу шта знају, а у томе ће им, надају се, помоћи и новска публика. Ове године сте нам потребни више него икад на путу за остварење наших амбиција! Зато, видимо се у СЦ Игало, поручују из Приморја.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here