КОШАРКА: ПРИМОРЈЕ СЕЗОНУ ЗАВРШИЛО НА ПЕТОЈ ПОЗИЦИЈИ

Кошаркаши Приморја поразом од Ловћена на Цетињу завршили су одличну сезону, резултат је био 93:79, по четвртинама 25:15, 21:21,  27:12 20:31.

Побједио је фаворит, екипа АБА 2 лиге. Тим тренера Рајка Кривокапић на нивоу је био тек у последњој четвртини, што је било мало за преокрет и побједу. Цетињани су боље отворили меч и након прве четвртине имали 10 поена предности, што су до краја утакмице одржавали.

Како је за РТХН казао кошаркаш Новак Обрадовић, меч против Цетињана није имао резултатски значај, јер је пето мјесто на табели већ било освојено.

– Играли смо са доста ротација и сви су добили шансу. Утакмица је била занимљива. Мислим да смо пружили пристојан отпор екипи која је сезону завршила на другом мјесту. Што се тиче наше сезоне, презадовољан сам. Ово је био искорак Приморја ка бољој будућности – истакао је он.

Најефикаснији у екипи Приморја био је Слободан Миљанић са 24 поена, Зоран Вилотијевић је уписао 17,  Борис Јекнић и Горан Вучићевић по 10, Американац Маркиз Мозли 9, Новак Обрадовић 5, Стефан Вуковић и Веселин Ковачевић по 2 поена.

На крају првенства екипа Приморја је заузела пето мјесто са скором од 12 побједа и 10 пораза. Ловћен ће као други, уз екипу Студентског центра, играти полуфинале, гдје их чекају Будућност и Морнар.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here