Конкурс за техничког организатора финалних утакмица Купа у одбојци до петка

Foto: oscg.me

Конкурс за техничког организатора финалних утакмица Купа у одбојци, траје до петка 15. марта у 11 сати, до када се, сходно прописаним условима, могу пријавити заинтересовани клубови.

Условима конкурса је прописано да је организатор дужан да обезбиједи дворану, услове за несметан ТВ пренос (у терминима које тражи ТВ кућа), таксе за службена лица (490 еура плус путни трошкови), љекарску службу, анимирање јавности, фотографа, спикера, озвучење, превоз и постављање такафлекс подлоге, превоз и постављање статичких рекламних банера или ЛЕД реклама, електронски записник и “livescore” финалних утакмица, брендирање дворане сходно инструкцијама ОСЦГ, те награде за најбољег одбојкаша и одбојкашицу финалних утакмица.

Технички организатор може дати и финансијску понуду за добијање организације, која није обавезна да учествује на конкурсу, али може бити одлучујућа у случају да два или више клубова испуњавају све остале услове из конкурса. Од тог финансијског износа, од којег 50% добија побједник Купа одбојкашица, а 50% побједник Купа одбојкаша.

Прошле године завршни турнир полуфинала и финала Купа одржан је у СЦ Игало а трошкове су сносили ЖОК Херцег Нови и ЖОК Албатрос који су играли у финалу.

У финалу женског  Купа играће Херцег Нови и Лука Бар, док ће се у конкуренцији одбојкаша за трофеј борити  Будва и Јединство  (Бијело Поље). Пехаре бране : ЖОК  Херцег Нови и Будва.

Финале Купа Црне Горе у одбојци у обје конкуренције биће одиграно 29. марта.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here