Концерти за памћење у Портоновом, милионски прегледи и хиљаде посјетилаца

Портонови Празнични базар и несвакидашње декорације настављају да одушевљавају посјетиоце овог ризорта који је епицентар празничне чаролије у Црној Гори ове године. Поред највеће и најелегантније јелке која краси Портонови марина трг, посебну пажњу посјетилаца привукао је несвакидашњи “Light, Laser & Music Show” у коме су посјетиоци уживали пет дана, али и јединствена јелка моделирана по узору на прави бор, висока висока 12 метара, украшена посебним свјетиљкама и украсима.

Управо захваљујући пажљиво бираној декорацији, и програму, Портонови биљежи милионске прегледе на друштвеним мрежама већ на самом почетку празничних активности, а уједно и све веће интересовање за боравак како у Портоновом тако и Херцег Новом током децембра мјесеца.

– Посебно нас радује велики број људи који нас је посјетио претходног викенда, и да се тражило паркинг мјесто више за концерт групе Перпер која је симболично отворила Празнични базар. Ово је потврда да и приморска мјеста могу бити дестинација коју људи бирају не само током љетњих мјесеци, већ и након тога. А ми смо се заиста потрудили да дамо разлог више да управо ове празничне сезоне сви гости имају потпун угођај и све што је потребно за лијепо празновање –  истакла је Адријана Хусић, директорица маркетинга и комуникација и додала да су сви програми потпуно бесплатни.

– Портонови је засигурно мјесто за најлепше празничне чаролије ове године, испуњене добром храном, још бољом музиком и магијом за све узрасте и укусе. Велико интересовање влада и за предстојеће концерте Амире Медуњанин и Петра Граша, а посјетиоци Портоновог ће несумњиво уживати у доброј музици и богатој гастрономској понуди. Посебно нас радују коментари посјетилаца како из Црне Горе, тако и из иностранства да само ове године учинили да се осјети дух великих градова кроз најљепше боје, укусе и мирисе празника, на начин какав до сада нијесмо имали прилике да искусимо у Боки – додала је Хусић.

Од почетка децембра, па све до 8. јануара 2023. госте очекује разноврстан програм за све генерације и за свачији укус.

Бројни догађаји, празнични базар са најбољом понудом деликатеса и креативне радионице за најмлађе, праве идиличну атмосферу, савршену за дружење са најмилијим особама. У наредном период, очекују нас и концерти регионалих звијезда (Амира Медуњанин 5. јануара и Петар Грашо 7. јануара) домаћих бендова и ДЈ-ева, а након програма, забава ће се наставити у нашим локалима, уз уживање у специјалитетима различитих интернационалних кухиња, аромама из најразличитијих крајева свијета, егзотичним коктелима, шампањцу и доброј музици.

Било као гост у некој од резиденција или као посјетилац, Портонови свечаности биће савршене за завршетак ове године и почетак нове на најбољи могући начин.

За више информација о догађајима контактирајте events@portonovi.com, а за специјалне понуде и резервације смјештаја контактирајте stay@portonovi.com или +382 67 177 444.

Комплетан празнични програм доступан је на https://portonovi.com/me/festiveseason

Плаћени ПР текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here