КОЛ ЦЕНТАР ЗА ИНФОРМАЦИЈЕ О УПИСУ У БИРАЧКИ СПИСАК

Уочи избора за одборнике у Скупштини општине Херцег Нови, који ће се одржати 9. маја 2021. године, Министарство унутрашњих послова оформило је „Кол центар“ са јединственим бројем 19820. „Кол центар“ ће радити сваког дана почев од понедељка, 26. априла, у термину од 8 до 20 часова, док ће на дан избора радити у периоду од 7 до 20 часова.

Позивањем овог броја и саопштавањем личних података (име и презиме, датум рођења и име родитеља) или јединственог матичног броја, грађанин ће од оператера добити информацију о томе да ли је уписан у бирачки списак и на којем бирачком мјесту гласа – саопштено је из МУП-а.

Грађани ће позивањем овог броја моћи и да пријаве евентуалне неправилности везане за изборни процес, а поводом расписаних избора за одборнике у Скупштини општине Херцег Нови.

Јединствени број 19820 је бесплатан и доступан за све кориснике мобилне и фиксне телефоније у Црној Гори.

За дане предстојећих празника, односно 30. априла, 1., 2. и 3. маја, „Кол центар“ ће радити по скраћеном радном времену у термину од 08 до 14 часова.

Из МУП-а напомињу да ће Подручна јединице за управне послове, држављанство и странце Херцег Нови, Министарства унутрашњих послова, у вријеме одржавања избора, у недељу, 9. маја 2021. године, радити у периоду од 7 до 20 часова, како би грађани били у могућности да преузму идентификациона документа, за чије издавање су захтјев поднијели у претходном периоду.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here