Коалиција „Заједно“: Вратићемо повјерење инвеститорима, отворити нова радна мјеста

Парламентарни избори 2023.

-Желимо да побољшамо стандард наших грађана и имамо конкретне идеје. Пензионерима минималне пензије на 350 еура, онима који су испод државног просјека повећање за 20%, који су изнад државног просјека за 10%, као и повећање зарада за 50%. Ми знамо гдје се налазе та средства. Та средства нијесу у кредитима међународних кредитора, нити у кредитима по зеленашким каматама, већ се она налазе у нашим потенцијалима, у инвестицијама које ћемо обезбиједити и инвеститорима које ћемо довести, поручио је Данијел Живковић, носилац листе “Заједно! За будућност која ти припада” на синоћ одржаној трбини у Зети.

Он је присутне подсјетио да је од 2006. до 2019. године у Црну Гору уложено 11 милијарди еура директних страних инвестиција.  

-Вратићемо повјерење тим инвеститорима, отворити нова радна мјеста на Сјеверу и на Југу. Имаћемо фокус на проблеме сваке грађанке и грађанина Црне Горе. Иза ових људи стоје резултати, ако ништа макар иза ових млађих људи стоје резултати – оборене двије владе и двије власти. Зато, изађимо на изборе 11. јуна, за број 10 јер десетка припада најбољима, рекао је Живковић.

Кандидат за посланика Борис Мугоша у дијелу представљања програма казао је да су њиме предвиђени грантови за младе фармере као и бројне олакшице за све пољопривреднике.

-Чујемо ових дана да ништа нијесмо урадили у претходних тридесет година. Јер ако смо ми сачували грађански мир деведесетих година, а знамо ко је био против тога, ако смо 2006. године на миран начин обновили независност Црне Горе, ако смо 2017. године ушли у НАТО а за неке је НАТО био Четврти рајх, можда ми за њих нијесмо урадили ништа, јер да су они били на власти ништа од овога се не би урадило, саопштио је Мугоша.

Посланички кандидат Никола Миловић је истакао да коалиција ДПС – СД – ЛП – ДУА нуди економски програм који је, према његовим ријечима реална прича, која ће бити везана за све будуће побједе Црне Горе. Посланички кандидат Михаило Анђушић оцијенио је да је ДПС заједно са коалиционим партнерима уложила озбиљне напоре да би се реализовао пројекат самосталне Зете. Присутне је поздравио и Ратко Стијеповић, предсједник Општинског одбора ДПС Зета.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here