КК приморје 1945 спремно да годину јубилеја обоји успјехом: плаво-жути настављају још јаче

Из Приморја 1945 са поносом објављују да је седам кључних играча, укључујући капитена тима Слободана Миљанића, продужило уговоре са клубом.

Миљанић ће и ове сезоне бити лидер плаво-жутог тима, чија ће окосница бити Дејан Бјелић, Драгоје Ђоковић, Веселин Ковачевић, Новак Обрадовић, Александар Булатовић и Владимир Илић, саопштено је из клуба.

– На овај начин, континуитет и стабилност тима осигурани су, чиме додатно јачамо наше редове за изазове који нас очекују у предстојећој такмичарској сезони. Продужење уговора ових играча од велике је важности за тимску кохезију и наставак успјешних наступа на терену.

Уз новог тренера Марка Ичелића, али и неколико појачања која су пред самом реализацијом, плаво-жути тим у нову сезону улази са снагом и енергијом да свој град представи на најбољи могући начин.

Ова сезона је посебно важна за наш клуб, јер ћемо обиљежити 80 година постојања и кроз бројне активности и догађаје у наредном периоду присјетити се богате историје и успјеха КК Приморје 1945, док истовремено гледамо напријед са оптимизмом и амбицијама – наведено је у саопштењу херцегновског кошаркашког прволигаша.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here