Микулићевим каратистима десет медаља у Сплиту

Каратисти „Бијеле“ и „Темпа“ из Игала јуче су у Сплиту на међународном турниру потврдили висок рејтинг који уживају на регионалним такмичењима. Момци које води Слађан Микулић постигли су запажене резултате на „Купу Јадрана“. Каратисти  „Бијеле“ освојили су пет медаља (четири златне и једну сребрну).

Прва мјеста на турниру који је окупио 377 такмичара из 38 клубова из региона освојили су кадет Демир Пивић у конкуренцији јуниора и кадета у категорији до 61 килограм и десетогодишњи Петар Микулић у конкуренцији до 10 година у категорији до 31 kg и за узраст до 11 година у категорији до 34 килограма.

Из карате клуба „Бијела“ друго мјесто и сребрну медаљу освојила је за узраст до 10 година Ања Миловић у категорији до 35 килограма. Колекцију новских медаља комплетирао је млади такмичар Павле Лазић млађи пионир „Темпа“, који је у категорији до 40 килограма освојио прво мјесто и златну медаљу.

Марљиви тренер Слађан Микулић поред „Бијеле“ и „Темпа“ у Херцег Новом, већ годину ради у КК „Котор“ и резултати већ стижу. Његови каратисти из Котора на турниру у Сплиту освојили су четири медаље. Три друга мјеста освојили су Никола Мазалица за узраст до 10 година у категорији до 27 кг у истом узрасном добу сребрну медаље су освојили Павле Кашћелан у категорији до 31 кг и Алекса Бјелановић у категорији до 35 килограма. Бјелановић се такмичио и конкуренцији до 11 година и у категорији до 34 килограма био је трећи и освојио бронзану медаљу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here