Како изгледа дан испуњен активностима у Портоновом?

Портонови се у току ове сезоне позиционирао као једно од најактуелнијих и најпосјећенијих мјеста на црногорском приморју. Велики број домаћих и страних гостију, као и попуњени капацитети, потврђују да је Боки недостајало луксузно насеље које нуди некретнине врхунског квалитета, али и праву медитеранску атмосферу.

Један викенд проведен у Портоновом права је оаза за сва чула. По самом доласку у ризорт, пријатно особље дочекује госте и упућује их ка апартманима. Све некретнине у понуди Портоновог одликују се најновијом технологијом, пространошћу и обиљем сунчеве свјетлости, а кроз прозоре и са балкона пружа се предиван поглед на брда Боке Которске. Такође, апартмани се могу похвалити и тиме да се опремљени по посљедњим трендовима уређења ентеријера, тако да пружају осјећај луксуза и софистицираног стила већ на први поглед.

Шетња по ризорту искуство је за себе. Камене куће типичне за овај дио Медитерана, уске, интимне уличице у којима се крију разне продавнице, ресторани и кафићи, дају баш оно што сви препознају као чари Боке Которске – спој традиције и шарма приморских градова. Ризорт је посебно привлачан за хедонисте и љубитеље јела из разних кухиња свијета – од блискоисточне до италијанске. Понуда јела у ресторанима који се налазе унутар Портоновог прати ниво који намеће сам ризорт, па тако они који се одлуче да ручају у неком од ресторана добиће савршено припремљена јела која их неће оставити равнодушним.

Будући да је љетња сезона у току, сунчање и вријеме проведено на плажи и у мору важан су дио свачије свакодневице. Пјешчана плажа у Портоновом заиста је јединствена у Боки Которској. Уз укусна јела у понуди и освјежавајуће љетње коктеле, идеалан је начин да се проведе поподне у ризорту. За оне који желе на другачији начин да проведу поподне, ту је теретана опремљена по посљедњим стандардима и са најсавременијом опремом; безброј продавница високе моде у којима се налазе посљедње колекције за љубитеље шопинга или умјетничка галерија за оне који желе да уживају у дјелима црногорских или иностраних умјетника.

Вече у Портоновом резервисано је за забаву, а оно што је најважније, у понуди је за сваког по нешто. Тапасаке клуб привући ће оне жељне доброг провода и музике, уз наступе имена као што су Ангелина, Хугел, Ника Турковић и многи други. Онима који преферирају романтичније варијанте, пружа се широк избор ресторана за вечерање уз мирис мора, тик уз обалу. У самом ризорту безброј је активности које привлаче посјетиоце и стварају ону добро познату приморску атмосферу на улицама и трговима – винске вечери, карневал, концерти, изложбе, модне ревије и још много тога.

Оно што је сигурно јесте да ризорт ових дана врви од живота и добре забаве и да полако, али сигурно постаје синоним за љето проведено на прави начин у Црној Гори. То потврђује и чињеница да се велики број страних гостију враћа у ризорт и по неколико пута, одушевљени природом, луксузним некретнинама и завидном понудом садржаја. Са сигурношћу се може рећи да Портонови постаје веома добар амбасадор Црне Горе у регион и шире.

За више информација о стамбеним јединицама пишите на [email protected] или сазнајте на нашем сајту. За резервацију смјештаја пишите на [email protected] или резервиши смјештај онлине.

за информације о предстојећим догађајима пишите на [email protected].

ПР Текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here