Jош једна вриједна донација Дјечијем дому Младост Бијела

Дјечији дом Младост Бијела

Данас је у Дјечијем дому Младост Бијела уручена донација НЛБ банке, у новчаном износу од 10 000 еура.

Директор Филијале НЛБ банке Херцег Нови Вук Рогановић, који је Дјечијем дому уручио донацију, наводи да је ријеч о гесту  друштвене одговорности  компаније, која константно прати  дешавања и пружа подршку:

Вук Рогановић

– НЛБ банка је друштвено активна већ  дуже вријеме. Константо прати одрђене групације угоржених. У прошлом мјесецу имали смо помоћ за Дом старих у Котору.  За овај мјесец одређена је донација за Дјечији дом у Бијелој за дјецу без родитељског старања. НЛБ банка је гласовима запослених одредила донацију од 10 000 еура, а претпостављам  да ће се користити као  учешће за набавку комби возила, које је потребно дому. Настављамо са овим хуманитарним радом у настојању да помогнемо друштвеној заједници и угроженим категоријама, навео је Рогановић.

Даривање је лијеп повод за посјету  установи у Бијелој, поручила је директорица Дјечијег дома Младост Марела Савић:

Марела Савић

– Друштвена одговорност свих појединаца и компанија нама пуно значи. Препознати смо у Црној Гори и често људи долазе, интересују се и велико им хвала на томе.

Данас имамо значајну донацију наших пријатеља и  партнера. Ова донација ће бити почетак, заправо, помоћ у набавци онога што нам је неопходно, а то је ново комби возило за превоз дјеце. Имамо два стара комби возила, која су већ поприлично амортизована, и стара 20-так година, а потребе за превозом дјеце су огромне. Значај ове донације за нас је велики и велико хвала на овако важној донацији, захвалила се директорица Марела Савић.

НЛБ банке је, такође, у овом мјесецу одредила и донацију од 3 000 еура, за потребе Дневног центра за дјецу за сметњама и тешкоћама у развоју у Суторини.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here