Јесен 2023: Сервисне информације

Умјерено до претежно облачно, повремено киша, мјестимично пљускови и грмљавина, у вишим планинским предјелима смјењиваће се киша, сусњежица и снијег. Крајем дана или током ноћи падавине ће ослабити. Понегдје се очекују умјерене до обилне количине. Вјетар јужних смјерова, повремено умјерен до јак, понегдје на ударе и веома јак, крајем дана ће ослабити. Највиша дневна температура ваздуха од 3 до 16 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по мокрим и клизавим коловозима, и уз смањену видљивост. Возачима се савјетује да возе опрезно, да брзину прилагоде временским и условима на путу и да не крећу без зимске опреме. На регионалном путу Р-13 дионица Матешево – Колашин данас неће бити обустављан саобраћај. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а седам особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 13 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, вечерњи је у 18:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 20:10. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Меминген, Сабиху Гокен, Келн и Бон, Будимпешту, Беч и за Милано. Из Тивта данас само пет летова, а три су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:50 и у 15:20, и „Аir Montenegro“ у 13:00 сати. У 8:00 сати је реализован лет за Истанбул, а у 12:00 полеће авион за Тел Авив.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат 20 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:45. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

На херцегновској Аутобуској станици током пријеподнева очекују: „Оzlem tours“ из Лесковца, „Банбус“ из Београда, „Јадран експрес“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада, „Ниш експрес“ из Ниша, „Божур“ из Суботице, „Југопревоз“ из Требиња, „Ленс“ из Суботице и „Ласту“ из Београда.  У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here