Јесен 2023: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно и хладно. У јужним и централним предјелима мјестимично са кишом, пљусковима и грмљавином, нарочито у јутарњим сатима, а током дана у вишим предјелима, киша ће прећи у сусњежицу и снијег. Од средине дана, падавине ће постепено слабити, а до краја дана у већини предјела и престати. На сјеверу снијег, у нижим предјелима и сусњежица, а услед јачег вјетра очекује се понегдје и мећава. Вјетар умјерен до јак, понегдје на ударе и веома јак, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од -2 до 14 степени.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас пет летова, три ка Београду и два ка Истанбулу. Летови ка Београду су у 08:00, 11:15 и 15:20. Први лет ка Истанбулу је 11:00, затим у 12:50.

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. У 7:00 сати је кренуо „Озлем турс“ ка Београду, у 8:35 „Центротранс“ ка Сарајеву, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ ка Дубровнику, а у 12:10 „Југопревоз“ ка Требињу .Очекују доласке из Лесковца, Новог Сада, Суботице, Београда, Требиња, Ниша….

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају очекују мокри  и клизави коловози.  Мјестимично  је смањена видљивост. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Возачима се савјетује да возе опрезно, смањенмом брзином и у потпуноисти поштују правила саобраћаја. На аутопуту се саобраћа без измјена у режиму саобраћаја. Апелујемо на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања између возила. Интензитет саобраћаја је умјерен .У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 11 саобраћајних  незгода  у којима су 5 особа задобиле лакше повреде. Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807, 020234999 063239987.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here