Јесен 2023: Сервисне информације

Промјењиво облачно са сунчаним интервалима. Ујутру на сјеверу понегдје по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 16 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. Због радобва на регионалном путу Р-13 дионица Матешево-Колашин данас се обуставља саобраћај за све врсте возила у термину од 9:00 до 16:00 сати. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних  незгода у којима је једна особа нажалост погинула, једна особа је задобила теже а седам особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 15 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, вечерњи је у 18:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:35, 15:15 и у 20:40. Три лета су за Истанбул, а остали су за: Краков, Љубљану, Берлин, Беч, Гдањск, Варшаву и за Сабиху Гокен. Из Тивта данас пет летова, а три су за Београд; “Аir Serbia“ у 7:50 и у 15:20, и „Аir Montenegro“ у 8:00 сати. Преостала два лета су за Истанбул, у 11:00 и у 12:50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и 25 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:50. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли „Viena tour“ из Модриче и „Оzlem tours“ из Лесковца, а за њима ће: „Банбус“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада, „Јадран експрес“ из Београда, „Ниш експрес“ из Ниша, „Божур“ из Суботице, „Југопревоз“ из Требиња, „Ленс“ из Суботице и „Ласта“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here