Јесен 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно, мјестимично киша, а у планинама на сјеверу и слаб снијег или сусњежица. Вјетар углавном слаб до умјерен, најчешће јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 18 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Због одржавања Трке ослобођења данас ће од 9:45 до 12:00 сати бити забрањен саобраћај у  улицама Сава Илића (од пословно-стамбене зграде „Солемар“ до краја улице), Његошевој, Саве Ковачевића (укључујући и локални пут поред хотела „Плажа“ до шеталишта) и Партизански пут.

АЕРОДОРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас пет летова. Први лет је ка Истанбулу у 7:55 , а потом у 12:50. Летови ка Београду су у 11:15,13 и 15:20.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли аутобуси из региона. У 7:00 сати је кренуо „Озлем тоурс“ за Београд, у 8:35  је полазак ка Сарајеву за Сарајево, у 9:30, па у 11:10 ка Дубровнику, у 12:10 „Југопревоз“ ка Требињу. Очекују доласке из Београда, Новог Сада, Ниша, Суботице и Београда.

АМСЦГ

Саобраћа се по  мјестимично мокрим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона. Возачима се савјетује да возе опрезно и да поштују правила саобраћаја. На путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 24  саобраћајних  незгода  у којима су  3 особе  задобиле теже, а 7 особа је  задобило  лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here