Јесен 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано или мало до умјерено облачно. На сјеверу ујутру по котлинама магла или повећана ниска облачност. Вјетар повремено умјерен до појачан, сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха 17 до 29 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по мјестимично мокрим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 22 саобраћајне незгоде у којима су четири особе задобиле лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 18 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, следећи је у 18:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:35,  15:20 и у 22:20. По два лета су за Беч и Истанбул, остали су за Тел Авив, Рим, Каиро, Љубљану, Сабиху Гокен, Варшаву, Париз, Лил и Краков. Из Тивта је планирано 16 летова, а пет их је за Београд; „Аir Montenegro“ у 8:00 и у 16:10, а „Аir Serbia“ у 11:50, 15:20 и у 18:20. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Таљин, Лондон, Беч, Тел Авив, Манчестер, Париз, Хелсинки и Виљнус.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда 55 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:20. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли: „Оzlem tours“ из Лесковца, „Центротранс“ са Пала, „Руле турс“ из Скопља, „Ласта“ и „Банбус“ из Београда, а следеће очекују: „Lalatović travel“ из Модриче, „Blue line“ из Новог Сада, „Јадран експрес“ из Београда, „Ниш експрес“ из Ниша, „Божур“ и „Ленс“ из Суботице. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:10 ће Royal travel“ за Дубровник и Сплит, у 8:35 „Lalatović travel“ за Требиње, Мостар и Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у у 11:00 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here