Јесен 2023: Сервисне информације

Умјерено до претежно облачно мјестимично са кишом, а још углавном током јутра понегдје са пљуском и грмљавином. Током дана постепен престанак кише, прво на западу и југозападу, а до краја дана и у осталим предјелима. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, а у другом дијелу дана углавном сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 9 до 21 степен.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи у термину од 9:00 до 16:30 сати без струје ће бити потрошачи Топла 2, Улица Николе Љубибратића, подручје око маркета Воли. У термину од 10:00 до 12:00 сати: Топла 2- Улица Николе Љубибратића. Наведени радови се изводе у циљу квалитетнијег и сигурнијег напајања електричном енергијом.У случају лоших временских услова радови ће бити одгођени.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас је најављено пет летова, три ка Београду и два ка Истанбулу. Летови ка Београду су у 8, 8:45 и 15:05, а Истанбулу у 11 и 12:50.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. У 7:00 сати је кренуо „Озлем турс“ ка Београду, у 8:35  је полазак ка Сарајеву, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 ка Дубровнику и у 12:10  ка Требињу.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АМСЦГ

Саобраћај се по   мокрим  коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона. Возачима се савјетује да возе опрезно и да поштују правила саобраћаја. На путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. На регионалном путу Р-13 дионица Матешево-Колашин  саобраћај се обуставља за све врсте возила у термину од 10.00 до 14.00 цасова. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 23  саобраћајне  незгода  у којима су 3 особе  задобиле теже, а 8 особа је  задобило  лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here