Јесен 2023: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремено киша или пљусак и грмљавина. У поподневним сатима чешће и интензивније падавине. Вјетар појачан до јак, на ударе и веома јак, јужних смјерова, крајем дана или током ноћи ће слабити. Јутарња температура ваздуха од 4 до 16, највиша дневна од 10 до 23 степени.

СТРУЈА

Из Црногорског електродистрибутивног система за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски превоз функционише према утврђеном реду вожње и са малим кашњењима због временских прилика. Јутрос је стигао само Трансјуг из Београда, а очекују се доласци Каниса из Лесковца, Божура и Ројала из Београда, Ленса из Новог Сада, Блу лајна и Јадран експреса из Суботице.

Предивиђени су поласци Озлема који је у 7 кренуо за Београд, Центротранс полази за Сарајево у 8:35, Божур за Дубровник у 9:30, а Јадран експрес у 11:10, Југопревоз Гацко за Требиње полази у 12:10. Први полазак за Београд је у 15 сати, а превозник је Транс југ, док су остали поласци за градове у Србији у вечерњим сатима.

Мјеста има у свим правцима, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома током дана планирано је пет летова, од чега су три за Београд, а два за Истанбул.

Са подгоричког аеродрома пет летова за Београд, као и летови за Беч, Истанбул, Лондон, Варшаву, Краков, Цирих, Атину, Брисел.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 9:00 и у 20:20, повратак је у 19 сати.. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вajбер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.zcg-prevoz.mewww.zcg-prevoz.me.

АМСЦГ

Саобраћај се овога јутра одвија по мокрим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона. Из АМСЦГ возачима савјетују опрезну вожњу и поштовање правила саобраћаја. На путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

На путевима у земљи у протекла 24 сата догодило се 28  саобраћајних незгода у којима је 11 особа задобило лаке повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here