Јесен 2023: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима, претежно сунчано или мало до умјерено облачно. На сјеверу, ујутру повећана облачност понегдје је могуће и мало кише, а по котлинама и магла, током дана сунчани интервали. Вјетар умјерен до јак, сјевероисточни на приморју током дана сјеверозападни. Јутарња температура ваздуха од 9 до 21, највиша дневна од 17 до 30 степени.

АМСЦГ

Интензитет саобраћаја је умјерен до појачан. До 8.октобра на магистралном путу М-1 Липци-Kотор у мјесту Доброта промјењен је режим саобраћаја са двосмјерни на једносмјерни. На магистралном путу Никшић-Вилуси, на дионици Никшић-Kусиде због извођења радова долази до тоталних обустава саобраћаја у терминима од 9.00 до 11.00 и од 13.00 до 15.00 сати у периоду до 1.новембра. Опрезно за воланом, поручују из Ауто мото савеза Црне Горе. Срећан пут !

АВИО САОБРАЋАЈ ТИВАТ

За данас је најављено 14 летова из Тивта , од чега је пет за Београд. Летови нискобуџетних авио компанија настављају се и у постсезонском периоду, у 8:50 и у 14:00 за Истанбул , затим за Тел Авив, Јереван, Осло, Кишиану, Луксембург. Више на aerodromicrnegore.com

АУТОБУСКИ ПРЕВОЗ

Аутобуси „Божур“ и „Ласта“ из Београда стигли су у Херцег Нови по реду вожње. „Канис“ из Лесковца као и „Божур“ са Пала. Мјеста има довољно на већини линија а највеће интересовање влада на вечерњим линијама за Београд и Нови Сад. Информације, не и резервације је могуће добити позивом на  број 321 225 дежурних диспечера у  Аутобуској станици.

ЦЕДИС: Повремени прекиди у снабдијевању струјом дијелова града

Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће од 9:00 до 16:30 бити: Нови пут-подручје изнад Аутобуске станице, подручје испод Црвеног Крста, око зграде Општине Херцег Нови и Музеја, као и подручје око хотела „Топла“. Из ЦЕДИС-а истичу да је ријеч о повременим прекидима у периоду извођења радова у циљу модернизације мреже.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here