Јесен 2023: Сервисне информације

Промјењиво до потпуно облачно, повремена киша, пљускови и грмљавина, нарочито у другом дијелу дана. На крајњем сјеверу и сјевероистоку се очекују дужи периоди сувог времена. Вјетар умјерен до јак јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха 14 до 24 степена

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи данас од 8:00 до 15:00 сати струју неће имати насеља Каменари, Ђурићи и Гребен.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по претежно мокрим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 25 саобраћајних   незгода у којима је једна особа задобила теже, а седам особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 14 летова, а четири су за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, следећи је у 19:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 15:20 и у 21:20. По два лета су за Беч и за Истанбул, а остали су за: Рим, Љубљану,  Варшаву, Сабиху Гокен, Париз и Краков. Из Тивта је планирано 10 летова, а половина је за Београд. Једини „Аir Montenegro“ је јутрос у 8:00 сати, а компаније „Аir Serbia“ су у 11:50, 12:45, 15:20 и у 17:40. Два лета су за Истанбул, а остали су за Беч, Манчестер и Хелсинки.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и 5 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:30. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца и „Банбус“ из Београда, а следеће очекују: „Blue line“ из Новог Сада, „Јадран експрес“ из Београда, „Ниш експрес“ из Ниша, „Божур“ из Суботице, „Југопревоз“ из Требиња, „Ленс“ из Суботице и „Ласту“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here