Јесен 2023: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, мјестимично киша, а у југоисточним и источним предјелима могућ и пљусак са грмљавином. Послијеподне или крајем дана престанак падавина и дјелимично разведравање. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера, на југоистоку током јутра умјерен до појачан сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха 12 до 22 степена.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по мјестимично мокрим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле теже, а шест особа лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирана 18 летова, а четири су за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, следећи је у 18:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:35 и у 15:20. Три лета су за Беч, по два за Истанбул и Варшаву, а остали су за: Париз, Меминген, Атину, Лондон, Катовице, Милано и Краков. Из Тивта је планирано седам летова, а четири су за Београд; компаније „Аir Serbia“ су у 11:50, 15:20 и у 17:50, а једини „Аir Montenegro“ је у 15:00 сати. Два лета су за Истанбул, а један за Осло.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Због квара на контактној мрежи брзи воз из Београда касни преко три и по сата и на Жељезничкој станици у Бару га очекују тек око 11:00 сати. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца и „Банбус“ из Београда, а следеће очекују: „Јадран експрес“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада, „Ниш експрес“ из Ниша, „Божур“ из Суботице, „Југопревоз“ из Требиња, „Ленс“ из Суботице и „Ласту“ из Београда.  У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Требиње, Мостар и Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here