Јесен 2023: Сервисне информације

Промјењиво облачно. Пријеподне у јужним и централним, а послијеподне у сјеверним предјелима, више сунчаних интервала. Вјетар умјерен до јак сјеверни и сјевероисточни, до средине дана ће знатно ослабити, осим на крајњем југоистоку. Највиша дневна температура ваздуха 9 до 24 степена.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи од 07:30 до 18:00 сатиће без напајања електричном енергијом бити потрошачи на Врбању, од 8:00 до 15:00 струју неће имати насеља Каменари, Ђурићи и Гребен, а од 10:00 до 14:00 сати Њивице и Суторина – подручје око Школе.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а четири особе су задобиле лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице су данас планирана 22 лета, а шест их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, остали су у 10:20 и у 18:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:45, 15:2 и у 21:40. По два лета су за Беч и за Истанбул, а остали су за: Загреб, Келн и Бон, Вроцлав, Љубљану, Сабиху Гокен, Будимпешту, Рим, Берлин, Варшаву, Гдањск, Брисел и Лондон. Из Тивта је планирано девет летова, а четири су за Београд; јутарњи је „Аir Montenegro“ у 8:00 сати, а компаније „Аir Serbia“ су у 11:15, 15:20 и у 17:50.  Два лета су за Истанбул, а остали су за: Берлин, Беч и Манчестер.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и пет минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:00 сати. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли“Божур“ из Београда, „Канис“, из Лесковца, „Viena tour“ из Модриче и „Транс-југ“ из Београда, а следеће очекују: „Ленс“ из Новог сада, „Royal travel“ из Ниша, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице, „Југопревоз“ из Требиња и „Royal travel“ из Београда.  У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Требиње, Мостар и Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here