Јесен 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано и релативно топло вријеме за ово доба године. На сјеверу током јутра по котлинама магла или ниска облачност. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 20 до 28 степени.

Аеродром Тиват

Са аеродрома Тиват данас осам летова. Први је ка Београду у 8 сати. Најављени су летови и ка Истанбулу, Бечу и Минхену.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. У 7:00 је кренуо Озлен ка Bеограду. У 8:35 планиран је полазак ка Сарајеву, у 9:30 и 11:10 ка Дубровнику, у 12:10 ка Требињу.

Жељезнички саобраћај

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 19:00, повратак је у 20:20. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

АМСЦГ

Саобраћај се одвија по сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона. Возачима се савјетује да возе опрезно и да поштују правила саобраћаја. На путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Промијењен је  режим саобраћаја од раскрснице Подгорица-Цетиње-Никшић до Команског моста .На ауто путу се саобраћај обавља без измјена у режиму саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен . У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 25 саобраћајних   незгода у којима су 3  особе задобиле теже 10 особа је задобило лаке повреде. Апелујемо на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања између возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here