Јесен 2022: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима промјенљиво облачно са дужим сунчаним интервалима, а у планинском залеђу Боке мала могућност за краткотрајно слабу кишу. На сјеверу, ујутру, магла или ниска облачност а током дана умјерено до претежно облачано. Вјетар слаб до умјерен, на крајњем југоистоку умјерен до појачан, сјеверни и сјевероисточни. Јутарња температура ваздуха од -2 до 11, највиша дневна од 2 до 17 степени.

Кићење клеке

Планинарски клуб Субра организује традиционално кићење клеке код планинарског дома „За Вратлом“. Полазак је у 9:00 сати од некадашњег мотела Борићи.

Бициклијада

Бициклијада „Путовање кроз историју – Ћиром кроз Херцег Нови“, у организацији Агенције за изградњу и развој града и Триатлон клуба Херцег Нови, биће одржана данас на релацији Игало-Зеленика. Старт је заказан за 10 сати на платоу испред Титове виле, а пријаве за учешће почеће у 9:00 сати.

Мото Дједа Мразеви

Мото Дједа Мразеви традиционално ће данас посјетити штићенике Дјечијег дома Младост у Бијелој и уручити им поклоне. Долазак бајкера планиран је у 12:00 сати.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, нема дужег кашњења у доласцима док су поласци из Херцег Новог реализовани на вријеме. Мјеста има у свим правцима.

Контакт телефон дежурних диспечера је 321 225.

Аеродроми Црне Горе

Лет ка Истанбулу и три ка Београду, такав је план летјења за данас са Тиватског аеродрома. За сада нема највљеног кашњења.

На подгоричком аеродрому знатно већи број летова, а једина измјена је отказивање лета ка и из Истанбула планираног у 9:00 сати. Летови ка главном граду Турске планирани су и у 13:10 и 13:55. Током дана реализоваће летове ка Београду, Бриселу, Луксембургу. Манчестеру, Лондону, Барселони, Милану, Кракову и Ммемингему.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља по мокрим и клизавим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони. Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима у земљи.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодила се 21 саобраћајна  незгода у којима је 10 особа задобило лакше повреде.

За помоћ на путу позовите 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here