Јесен 2022: Сервисне информације

Промјенљиво до претежно облачно, мјестимично, углавном са слабом кишом, чешћом у јужним предјелима, гдје је понегдје могућа и умјерена киша. На сјеверу ујутру по котлинама магла. Вјетар, слаб до умјерен, на сјеверу повремено појачан, јужних смјерова. Јутарња температура ваздуха од 0 до 11, највиша дневна од 5 до 16 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи,  данас без напајања електричном енергијом ће у термину од 7 до 15 сати: Мојдеж, Тијесни Кланац и Кулиновићи; од 8 до 14 сати Модра Плоча и од 8 до 15 сати – Каменари-Јошица.

Аеродром Тиват

Са тиватског аеродрома данас четири лета. Три лета су ка Београду у 8:00, 11:50 и 15:20. Лет ка Истанбулу је у 10:55.

Аутобуска Херцег Нови

Јутрос су у наш град стигли аутобуси Божур са Пала и Београда и Транс југ из Београда. По реду вожње кренуо је у 7:00 Озлен ка Београду, 8:35 Лалатовић ка Сарајеву, 9:30 Божур ка Дубровнику, 11:10 Јадран експрес ка Дубровнику би 12:10 је полазак ка Требињу.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља  по претежно мокрим  коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима и поштовање правила саобраћаја. На ауто путу посједовање зимске опреме законски обавезно за сва возила. Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима у земљи. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 18 саобраћајних  незгода  у којима су двије особе задобила теже повреде, а чатири лаке повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here