Јесен 2022: Сервисне информације

Претежно облачно са кишом, у јужним и централним предјелима интензивније падавине, мјестимично пљускови са грмљавином. На крајњем сјеверу и сјевероистоку очекује се знатно мање падавина. Вјетар јужних смјерова, мјестимично умјерен до појачан, на ударе понегдје и јак, крајем дана и током ноћи ће ослабити. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 16 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Учеснике у саобраћају очекују мокри и клизави коловози, а усљед ниске облачности видљивост је смањена углавном у јутарњим и вечерњим сатима. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода, у којима су двије особе задобиле лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 14 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7:30, вечерњи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:35, 15:15 и у 18:55. Два лета су за Истанбул, а остали су за Брисел, Манчестер, Лондон, Барселону, Краков, Милано и Меминген. Из Тивта данас четири лета, а три су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:15 и у15:20, а „Аir Montenegro“ у 8:25. Црногорска авио компанија лети и за Истанбул у 8:25.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда и данас касни сат и пет минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ са Пала и из Београда, „Транс-југ“ из Београда и „Лазаро“ из Бања Луке. Следеће очекују „Royal travel“ из Ниша, „Ленс“ из Новог Сада, „Jadran line“ из Крагујевца, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице и „Royal travel“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here