Јесен 2022: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима претежно сунчано. На сјеверу током јутра или пријеподнева претежно облачно, понегдје са слабим снијегом, а током дана сунчани периоди. У јутарњим сатима, а на крајњем југоистоку током цијелог дана, дуваће умјерен до појачан сјевероисточни и источни вјетар. Највиша дневна температура ваздуха од 3 до 15 степени.

ЦЕДИС:
Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће у времену од 8:00 до 14:00 сати бити подручје око тврђаве Шпањола. Радове изводе у циљу квалитетнијег и сигурнијег напајања електричном енергијом, а у случају лошег времена биће одгођени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћај се одвија по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Возачима се савјетује опрезна вожњa прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. Због санације потпорног зида на магистралном путу М-1 дионица Дебели Бријег-Мељине, локалитет Суторина до 15. децембра је измијењен режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни у времену од 08:00 до 17:00 сати. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже повреде, а пет особа лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 12 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је био у 7:00 сати, следећи је у 13:20, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 20:50. По два лета су за Беч и за Истанбул, а остали су за Љубљану, Атину и Лондон. Из Тивта данас само три летa за Београд; „Аir Serbia“ 8:00 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 16:15.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни сат и пет минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ из Београда, „Viena tour“ из Модриче и „Транс-југ“ из Београда. Следеће очекују „Royal travel“ из Ниша, „Jadran line“ из Крагујевца, „Ленс“ из Новог Сада, па „Blue line“ и , „Јадран експрес“ из Суботице. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here