Јесен 2022: Сервисне информације

Промјењиво облачно, углавном пријеподне понегдје киша, а на сјеверу током јутра по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера, на сјеверу јужни. Највиша дневна температура ваздуха од 10 до 20 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Учеснике у саобраћају очекују мокри и клизави коловози и углавном добра видљивост. На путевима дуж клисура и усјека могућа је појава одрона. Возачима се савјетује да вожњу прилагоде условима на путу и да поштују правила саобраћаја. Од данас до 1. априла обавезна је употреба зимских пнеуматика на путевима гдје је то назначено сигнализацијом, без обзира да ли постоје зимски услови. На ауто путу посједовање зимске опреме законски је обавезно за сва возила. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобиле теже, а двије особe су задобиле лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 12 летова, а четири су за Београд. Јутарњи је био „Аir Montenegro“ у 7:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 16:00 и у 20:50. По два лета су за Беч и Истанбул, а остали су за Дортмунд, Загреб, Будимпешту и Рим. Из Тивта данас само три лета, а два су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:50 и „Аir Montenegro“ у 15:40. Претходи им лет за Истанбул у 10:40.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни сат и 20 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:45. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални саобраћај одвија се уз мања закашњења.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца и „Банбус“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње. Следеће очекују „Блуе лине“ из Новог Сада, „Јадран експрес“ из Београда, па „Божур“ и „Ленс“ из Суботице.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here