Јесен 2022: Сервисне информације

Умјерено до претежно облачно, послијеподне понегдје слаба киша, углавном у западним предјелима, која ће се крајем дана или током ноћи постепено проширити на већи дио земље(осим на крајњи сјевер и сјевероисток). Вјетар умјерен до јак јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 12 до 24 степена.

Aеродром Тиват

Са аеродрома Тиват данас 10 летова. Први лет је у 8 сати ка Београду. Услиједиће ка Дизелдорфу, Паризу, Тел Авиву, Манчестеру, Истанбулу, Виљнусу и Лондону.

Аутобуска станица
Јутрос су у наш град стигли аутобуси из Лесковца, Београда, Бања Луке и са пала. По реду вожње кренуо је у 7 Озлен ка Београду. наредни полазак је у 8: 35 ка Федералном Сарајеву. Пoласци ка Tребињу су у 9 и 11:10 сати.

Дом здравља Херцег Нови

У централној згради Дома здравља изабрани доктор за одрасле – викендом ради од 07:00 – 19:00 часова . Изабрани доктор за дјецу – викендом од 07:00 – 14:00 часова.

АМСЦГ

Саобраћај је умјереног интензитета, обавља се по претежно сувим коловозима и уз добру видљивост. Савјетује се опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја. Додатна опрезност је неопходна и на дионицама  које пролазе дуж клисура и усјека као и на путевима гдје се изводе радови. Данас од 10.20 до 13.00 сати на магистралном путу Будва-Петровац (од кружног тока на Завали до кружног тока на крају Рафаиловића) доћи ће до тоталне обуставе саобраћаја због одржавања триатлон трке .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here