ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано, послијеподне или крајем дана постепено повећање облачности, а током ноћи у јужним, понегдје и централним предјелима, киша. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, током ноћи појачан јужни. Јутарња температура ваздуха до 2, највиша дневна до 12 степени.

ДОМ ЗДРАВЉА

У КОВИД амбуланти данас од 8:00 до 12:00 ради др Марија Станишић, од 15:00 до 19:00 сати др Весна Ковач.

У гинеколошкој амбуланти данас послијеподне ради др Аленка Срдановић, у ортопедској је од 15:00 до 19:00 сати дежуран др Саво Марић.

Изабрани доктори у Дому здравља на Топлој раде до 21:00 сат, у амбулантама у Игалу и Бијелој до 14:00 часова. Педијатрија у Бијелој је отворена до 15:00 сати.

За све информације грађани могу позвати број телефона: 031/343-111, локал 110, док за све хитне случајеве непрекидно ради служба Хитне медицинске помоћи, број – 124.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. До 7:30 је на главну станицу стигао Банбус из Београда. У наставку пријеподнева очекују доласке Озлема из Лесковца, Јадран експреса и Ласте из Београда, Блу лајна из Новог Сада и Божура из Суботице.

Данас из нашег града возе Лалатовић ка Сарајеву у 8:35, Божур и Јадран експрес ка Дубровнику у 9:30, односно 11:10, потом Озлем ка Лесковцу у 13:15, Јадран експрес ка Београду у 15:00, Банбус такође ка Београду у 16:00, Божур ка Суботици у 17:40, Блу лајн ка Новом Саду у 20:00 и Ласта ка Београду у 21:00 сат.

Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Само два лета ка Београду биће реализована са тиватског аеродрома, у 10.25 и 14:25. Са подгоричког је планирано девет летова, четири ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Бечу, Кракову и Мемингену.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни воз ка Београду полази сваког дана у 19:00 сати, повратак за Бар је планиран у 21:10. Када је ријеч о локалном саобраћају, дневно има шест полазака ка Подгорици и три ка Бијелом Пољу.

АМСЦГ

Саобраћај се овог јутра одвија по претежно сувим коловозима у нижим предјелима. Из Ауто мото савеза упозоравају на мјестимичну поледицу и повремене снијежне падавине у вишим предјелима, као и на могућу појаву одрона на дионицама које пролазе кроз усјеке. Возачима се савјетује опрезна возња, прилагођена тренутном стању на путу.

За вријеме снијежних падавина забрањен је саобраћај за камионе са приколицом и шлепере на дионицама преко планинских превоја у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

На магистралном путу М-11 дионица Лепетани –Тиват, на раскрсници према Порто Монтенегру, данас ће због извођења радова на објекту мјешовите намјене Бока Плејс (Boka Place), од 10:00 до 14:00 сати доћи до заузимања треће траке и тротоара.

Због извођења радова на измјештању водовода од хотела Маестрал до плаже Каменово у Будви, доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

На магистралном путу М-1 дионица кроз Бечиће, саобраћај се одвија у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

На магистралном путу М-1 Петровац-Бар-Улцињ и Кртолска раскрсница-Петровац, због извођења радова у оквиру инвестиционог одржавања коловоза, до 17. децембра, од 07:00 до 17:00 сати, биће промијењен режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here