ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до претежно облачно. На сјеверу ујутру или пријеподне по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера, на приморју мјестимично умјерен до појачан источних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 10 до 20 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћа се по претежно сувим коловозима, и уз мјестимично смањену видљивост у вишим предјелима. Возачима се савјетује да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже повреде.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА
Због санације локалног пута, од данас до сриједе у поноћ је забрањен саобраћај за сва возила у дијелу Kумбора, на потезу од прикључка на Јадранску магистралу према насељу Миочевићи. Рјешење о измјени режима саобраћаја донијето је ради несметаног и безбједног извођења радова на текућем одржавању – санацији коловозног застора локалног пута у насељу Kумбор.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 12 летова, од чега су четири за Београд. Први „Аir Montenegro“ је реализован у 7:30, следећи је у 13:35, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 20:50. Два лета су за Истанбул, а остали су за Љубљану, Беч, Дортмунд, Брисел и Topaz Driller. Са тиватског аеродрома само три лета за Београд; „Аir Serbia“ у 8:05 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 16:30.

ЖЕЉЕЗНИЧKИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда јутрос касни 50-ак минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:55. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а из Београда за Бар у 21:10. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСKИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ са Пала и из Београда, и „Viena tour“ из Модриче. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник. Следеће очекују „Транс-југ“ из Београда, „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Бијељине и Ниша, „Jadran line“ из Kрагујервца, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице.

ДОМ ЗДРАВЉА
На дјечјем одјељењу херцегновског Дома здравља пријеподне раде др Драгана Kнежевић и др Оливера Ментовић, а послијеподне др Маја Поповић.Изабрани љекари за одрасле пријеподне: др Весна Kовач, др Сања Топић, др Данка Kривокапић, др Зинаида Миљковић и др Ана Поповић. Др Горан Kомар ради од 8:00 до 12:00 сати, а на медицини рада је др Александра Kолунџић. Изабрани љекари за одрасле послијеподне: др Сања Чепрнић, др Тања Зградић, др Наташа Миловић и др Марија Станишић .
У COVID амбуланти данас од 8:00 до 12:00 сати ради др Данка Kривокапић, а од 15:00 до 19:00 сати др Тања Зградић. У диспанзеру за жене данас пријеподне ради др Аленка Срдановић, а од 15:00 до 19:00 пацијенткиње прима др Слободан Булатовић. У пулмолошкој амбуланти понедељком од 15:00 до 19:00 сати ради др Даринка Kовачић.
У Амбуланти Игало од 7:00 до 14:00 сати ради др Росанда Бојичић, у Бијелој у исто вријеме др Иљана Даниловић и др Милица Тошић, а од 7:00 до 15:00 сати педијатар др Милена Пророчић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here