ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Мало до умјерено облачно са дужим сунчаним интервалима. На сјеверу по котлинама ујутру или пријеподне магла или ниска облачност. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 14 до 22 степена.

СТРУЈА

Како су најавили из Цедис-а, због планираних радова на мрежи, без струје ће од 12:00 до 14:00 сати остати потрошачи изнад солитера у Игалу, а испод магистрале – улице Сава Илића, V Црногорске бригаде, као и дио Призренске улице.

Радове изводе у циљу квалитетнијег и сигурнијег напајања електричном енергијом, а у случају лошег времена биће одгођени.

ВОДА

Како је саопштено из предузећа Водовод и канализација, због замјене вентила и уградње мјерача протока, без дотока воде биће потрошачи који се снабдијевају са резервоара „Кумбор“. Радове ће изводити у термину од 6:00 до 13:00 сати, па ће у том интервалу потрошачи доње ривијере, односно у Кумбору, Ђеновићима, Баошићима и дијелу Бијеле до дјечијег дома, бити без дотока воде.

ДОМ ЗДРАВЉА

У КОВИД амбуланти данас од 8:00 до 12:00 ради др Тања Зградић, од 15:00 до 19:00 сати др Весна Ковач.

За све информације доступан је број телефона: 031/343-111, локал 110.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Aутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. У наш град до 7:30 су стигли Божур из Београда, Лазаро из Бањалуке и Виена из Модриче. У наставку пријеподнева очекују Божур са Пала, Трансјуг и Ројал из Београда, Ленс из Новог Сада, Јадран експрес из Крагујевца и Ројал из Ниша. Када је ријеч о првим јутарњим поласцима, Озлем је ка Београду кренуо у 7, Центро транс ка Сарајеву полази у 8:35, Божур и Јадран експрес ка Дубровнику у 9:30, односно у 11:10. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас је планирано пет летова, три ка Београду и по један ка Тел Авиву и Истанбулу. Са подгоричког ће бити реализовано 11 летова, пет ка Београду, по два ка Истанбулу и Бечу и по један ка Варшави и Барселони.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз из Бара ка Београду полази у 19:00 сати, док је повратак из главног града Србије планиран у 21:10. Обавезна је резервација сједишта у износу од 3 еура.

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћа се по претежно сувим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Из АМС возачима савјетују да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Због извођења асфалтерских радова у склопу реконструкције регионалног пута Р-3 дионица Пљевља-Метаљка, одобрава се тотална обустава саобраћаја за све врсте возила до 15. новембра у термину од 12:00 до 16:00 часова.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се осам саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле лаке повреде.

Возите полако и стрпљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here