ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно облачно са кишом, у јутарњим сатима на југу пљускови и грмљавина, понегдје се очекују обилније падавине. У поподневним сатима у већем дијелу земље престанак падавина и смањење облачности. Вјетар јужних смјерова, мјестимично појачан и јак, на ударе понегдје и олујне јачине, током дана у слабљењу. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 22 степена.


АВИО САОБРАЋАЈ
Са тиватског аеродрома данас само један лет; „Аир Сербиа“ за Београд у 12:15. Из Подгорице је данас планирано 10 летова, од чега су четири за Београд. Kомпаније „Аир Монтенегро“ су у 7:30 и у 18:50, а ту си и два „Аир Сербиа“ у 20:50. Два лета су за Истанбул, а преостали су за Загреб, Беч, Лондон и Kијев. Летови из Подгорице за Милано и Будимпешту обустављени су до следећег љета.


ЖЕЉЕЗНИЧKИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни 60 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 9:00 сати. Полазак из Бара је сваке вечери у 19:00 сати, а из Београда у 21.10. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.


АУТОБУСKИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први дошли „Озлем тоурс“ из Лесковца и „Лазаро“ из Бања Луке. По реду вожње је кренуо „Озлем тоурс“ за Београд, у 8:35 ће „Лалатовић травел“ за Сарајево, слиједе у 9:30 и у 11:10 линије за Дубровник, у 13:15 за Лесковац, у 15:00 и у 16:00 сати за Београд, у 20:00 за Нови Сад и у 22:30 за Бања Луку. Следеће очекују доласке из Београда, Суботице и Ниша.


АУТО МОТО САВЕЗ ЦГ
Саобраћа се по мокрим коловозима, и уз мјестимично смањену видљивост по котлинама. Возачима се савјетује опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода, у којима су три особе задобиле теже, а пет особа лаке повреде. Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата, а информације могу добити путем телефона 19807.

ДОМ ЗДРАВЉАдјђецу пријеподне: др Оливера Ментовић и др Маја Поповић, а послијеподне др Драгана Kнежевић. Изабрани љекари за одрасле пријеподне: др Сања Топић, др Зинаида Миљковић, др Ана Поповић и на медицини рада др Александра Kолунџић. Изабрани љекари за одрасле послијеподне: др Марија Станишић, др Сања Чепрнић и др Тамара Пиљевић. У диспанзеру за жене и данас пријеподне ради др Аленка Срдановић.
У KОВИД амбуланта данас је од 8:00 до 12:00 сати др Сања Топић, а од 15:00 до 19:00 сати др Марија Станишић. У амбуланти у Игалу од 8:00 до 12:00 сати ради др Росанда Бојичић, у исто вријеме у Бијелој др Иљана Даниловић и др Милица Тошић, као и педијатар др Милена Пророчић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here