ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано уз постепено повећање облачности, а крајем дана и током ноћи мјестимично киша. Ујутру, на сјеверу, по котлинама магла, а на југу, у ноћним сатима, понегдје пљусак и грмљавина. Вјетар јужних смјерова, током дана у појачању, крајем дана и током ноћи, појачан и јак, на ударе понегдје и олујне јачине. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 22 степена.

СТРУЈА

Нема најављених искључења струје на подручју општине Херцег Нови.

ДОМ ЗДРАВЉА

Изабрани љекари за дјецу пријеподне: др Маја Поповић и др Оливера Ментовић, послијеподне др Драгана Кнежевић.

Изабрани љекари за одрасле пријеподне: др Сања Топић, др Зинаида Миљковић, др Ана Поповић, др Горан Комар и др Александра Колунџић – медицина рада. Изабрани љекари за одрасле послијеподне: др Марија Станишић, др Сања Чепрнић и др Тамара Пиљевић.

КОВИД амбуланта ради од 8:00 до 12:00 и од 15:00 до 19:00 сати. У пријеподневној смјени данас ради др Ана Поповић, у поподневној др Горчин Чворовић.

У диспанзеру за жене данас пријеподне ради др Аленка Срдановић, док од 15:00 до 19:00 сати ради др Слободан Булатовић.

У пулмолошкој амбуланти данас од 15:00 до 19:00 сати ординира др Даринка Ковачић.

У осталим амбулантама доктори раде од 7:00 до 14:00 сати. У Игалу је дежурна др Росанда Бојичић, у амбуланти у Бијелој др Иљана Даниловић и др Милица Тошић, као и педијатар др Милена Пророчић.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, нема кашњења. До 7:30 су стигли Божур са Пала, Трансјуг из Београда и Виена из Модриче. Када је ријеч о првим јутарњим поласцима, Озлем је ка Београду кренуо у 7, Центро транс ка Сарајеву полази у 8:35, Божур ка Дубровнику у 9:30. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана три лета ка Београду, у 8:00, 15:20 и 16:30. Са подгоричког ће бити реализовано 12 летова, пет ка Београду, три ка Бечу, два ка Истанбулу, те по један ка Дортмунду и Бриселу.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни воз из Бара ка Београду полази у 19:00 сати, док је повратак планиран у 21:10. Обавезна је резервација сједишта у износу од 3 еура.

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћај се одвија по претежно сувим коловозима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807, 020 234 999 и 063 239 987.

Возите полако и стрпљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here