ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ


Претежно сунчано. Пријеподне на сјеверу по котлинама магла и сумаглица. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 23 степена.


ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА
Од данас је привремено забрањен саобраћај за сва возила у улици Прве бокешке бригаде, на потезу од раскрснице са Јадранском магистралом до раскрснице са улицом Стјепа Шаренца (код старог Дома здравља). Kако је саопштено из локалне управе, забрана је на снази од јутрос у 7:00 до недеље, 31. октобра у 7:00 сати. Рјешење о измјени режима саобраћаја донијето је ради несметане и безбједне реконструкције канализационе мреже.


ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи данас ће поједини дјелови града бити без струје, најављено је из Црногорског електродистрибутивног система. Без напајања електричном енергијом ће у времену од 9:00 до 11:00 сати бити дио потрошача у насељу Водице у Бошићу, а од 10:00 до 11:00 сати село Kлинци на полуострву Луштица.


АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 14 летова, од чега четири за Београд. Kомпаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:20 и у 22:15, а „Аir Montenegro“ у 13:50. Два лета су за Истанбул, а остали су за Меминген, Дортмунд, Будимпешту, Беч, Варшаву, Алмати, Милано и Барселону. Из Тивта су планирана четири лета; „Аir Serbia“ за Београд у 15:20 и у 17:40, а остали су за Тел Авив и Берлин.


ЖЕЉЕЗНИЧKИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда јутрос касни 50 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:50. Полазак из Бара је у 19:00 сати, из Београда у 21:10, а мјеста има довољно. Локални возови саобраћају редовно.


АУТОБУСKИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли “Оzlem tours” из Лесковца, “Центртотранс” са Пала, “Lalatović travel” из Модриче и “Банбус” из Београда. По реду вожње су кренули “Еуростар” у 5:30 за Ниш, “Оzlem tours” у 7:00 сати за Београд, данас “Lalatović travel” вози у 8:35 за Сарајево, а у 9:30 “Божур” за Дубровник. Следеће очекују “Blue line” из Новог Сада, “Jadran line” из Kрагујевца и “Божур” из Суботице.


АУТО МОТО САВЕЗ ЦРНЕ ГОРЕ
Саобраћа се по претежно сувим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Возачима се савјетује опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња, јер је измијењен режим вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило 20 саобраћајних незгода у којима је једна особа нажалост погинула, једна је особа задобила теже, а двије особе лаке повреде.


ДОМ ЗДРАВЉА
Изабрани љекари за дјецу пријеподне: др Драгана Kнежевић и др Оливера Ментовић, послијеподне др Маја Поповић.
Изабрани љекари за одрасле пријеподне: др Сања Чепрнић, др Марија Станишић, др Тамара Пиљевић, др Тања Зградић и др Александра Kолунџић – медицина рада. Изабрани љекари за одрасле послијеподне: др Сања Топић, др Зинаида Миљковић, др Данка Kривокапић и др Ана Поповић.
У KОВИД амбуланти данас до 12:00 сати ради др Горчин Чворовић, а од 15:00 до 19:00 сати др Сања Топић. У диспанзеру за жене данас пријеподне ради др Аленка Срдановић. У амбуланти у Игалу др Росанда Бојичић од 7:00 до 14:00 сати, у Бијелој у исто вријеме др Иљана Даниловић и др Милица Тошић, као и педијатар др Милена Пророчић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here